Hüsamettin Yavuz İlkokulu
Koçkaya Mahallesi Narman/ERZURUM

VİZYON

Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yasayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, özgüveni gelişmiş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin basarîli olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.

Normal Öğretim

İl merkezi : 109 km İlçe Merkezi :13 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Koçkaya, Erzurum ilinin Narman ilçesine bağlı bir köydür. Köyün eski ismi Aristi olarak bilinmektedir. Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur. Köyde sağlık evi,Kuran Kursu, bakkallar ve kahvehaneler bulunmaktadır.